A víz és a testsúly leadás.

A víz és a testsúly leadás.

A hölgyeknél gyakran merül fel az a hiba hogy nem viszik a szervezetükbe a megfelelő mennyiségű vizet és nem isznak még akkor sem mikor gondolják hogy inni kellene mert félnek a testsúly növekedéstől óvják az alakjukat.

Nem törődve azzal hogy a szervezetnek a vízre igen is szüksége van, a testből a vizet nem kihajtani kell ha nem ha fogyni akarunk inkább nagyobb mennyiségű vizet kell fogyasztanunk, hogy a testünk ne kösse meg a vizet hanem át mossa az összes sejtünket.

A víz és a testsúly leadás.

A víz és a testsúly leadás.

A víz fogyasztás a zsírleadás egyik fontos része, de a hölgyek ezt nem akarják elfogadni azt gondolva hogy a sok víz fogyasztás teszi őket kövérré.
Az étkezéseknél is fontosabb helyre kellene sorolni a vízbevitelt mert a a víz csökkenti az étvágyat így nem leszünk olyan éhesek egy pohár víz elfogyasztása után.
A víz fogyasztás sokkal jobban elősegíti a fogyást és természetes anyagokat tartalmaznak és ez által egészségünk meg óvására is alkalmas.
Szükséges a víz az ízületek átmosásánál a lerakódásokat eltávolítja és az ízületekből a salak anyagot kimossa, a felszaporodott nátriumot feloldja, a zsírszöveteket oldja és a vérkeringést elősegítse, az anyag cserét meggyorsítja.
A kellő mennyiségű ivóvíz a bőrt is feszesen tartja és hidratálja a bőr szöveteket lassítja az öregedést.

A víz és a testsúly leadás.

A víz és a testsúly leadás.

A szervezetbe kerülő nátrium és más ásványi anyagokra nagy figyelmet kell fordítani mert ezek megkötik a vizet, a gyors éttermek és az előre csomagolt ételek tartalmaznak nagy mennyiségű nátriumot.
A Magyar étkezés nagyon sok mennyiségű fűszert és sót tartalmaz napi egy kávés kanál só bevitel elég az ember szervezetének hogy tökéletesen működjön és a többi csak felhalmozódik.
Tévedés hogy a sok víz ártana a szervezetnek, de a víz fogyasztás között eltelt idő ami fontos mert ha kevés idő alatt fogyasztunk nagy mennyiségű vizet akkor a szervezetünket túlterheljük és ez fejfájáshoz és hányingerhez vezethet tehát a víz mérgezés is lehet.

A víz és a testsúly leadás.

A víz és a testsúly leadás.

Kerüljük a ásványvizeket főleg amelyik nagyon sok ásványi anyagot tartalmaz mert a földből kimosott ásvány nem egyezik meg azzal amit a víztisztító berendezés vissza adagol patronja tartalmaz és a szervezet könnyebben tudja hasznosítani, és ezt szabályozni is egyszerűbben lehet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.