A víz és a testsúly leadás.

A víz és a testsúly leadás.

A víz és a testsúly leadása sokszor kéz a kézben jár.

A hölgyeknél gyakran merül fel az a hiba hogy nem visznek a szervezetükbe a megfelelő mennyiségű vizet. Nem isznak még akkor sem mikor gondolják hogy inni kellene mert félnek a testsúly növekedéstől. Óvják az alakjukat.

Nem törődve azzal hogy a szervezetnek a vízre igen is szüksége van. A testből a vizet nem kihajtani kell ha nem ha fogyni akarunk inkább nagyobb mennyiségű vizet kell fogyasztanunk. Azért hogy a testünk ne kösse meg a vizet hanem át mossa az összes sejtünket.

A víz és a testsúly leadás.

A víz és a testsúly leadás.

A víz fogyasztás a zsírleadás egyik fontos része, de a hölgyek ezt nem akarják elfogadni. Azt gondolva hogy a sok víz fogyasztás teszi őket kövérré.

A víz és a testsúly leadása

Az étkezéseknél is fontosabb helyre kellene sorolni a vízbevitelt mert a víz csökkenti az étvágyat. Így nem leszünk olyan éhesek egy pohár víz elfogyasztása után.
A víz fogyasztás sokkal jobban elősegíti a fogyást. Természetes anyagokat tartalmaznak és ez által egészségünk meg óvására is alkalmas.
Szükséges a víz az ízületek átmosásánál a lerakódásokat eltávolítja és az ízületekből a salak anyagot kimossa. A felszaporodott nátriumot feloldja, a zsírszöveteket oldja és a vérkeringést elősegítse. Az anyag cserét meggyorsítja.
A kellő mennyiségű ivóvíz a bőrt is feszesen tartja és hidratálja a bőr szöveteket lassítja az öregedést.

A víz és a testsúly leadás.

A víz és a testsúly leadás.

A szervezetbe kerülő nátrium és más ásványi anyagokra nagy figyelmet kell fordítani. Mert ezek megkötik a vizet. A gyors éttermek és az előre csomagolt ételek tartalmaznak nagy mennyiségű nátriumot.
A Magyar étkezés nagyon sok mennyiségű fűszert és sót tartalmaz. A napi egy kávés kanál só bevitel elég az ember szervezetének hogy tökéletesen működjön és a többi csak felhalmozódik.
Tévedés hogy a sok víz ártana a szervezetnek. De a víz fogyasztás között eltelt idő ami fontos mert ha kevés idő alatt fogyasztunk nagy mennyiségű vizet. Akkor a szervezetünket túlterheljük és ez fejfájáshoz és hányingerhez vezethet tehát a víz mérgezés is lehet.

A víz és a testsúly leadás.

A víz és a testsúly leadás.

Kerüljük a ásványvizeket főleg amelyik nagyon sok ásványi anyagot tartalmaz. A földből kimosott ásvány nem egyezik meg azzal amit a víztisztító berendezés vissza adagoló patronja tartalmaz. A szervezet könnyebben tudja hasznosítani, és ezt szabályozni is egyszerűbben lehet.

Vélemény, hozzászólás?