Tisztítatlan ivóvíz

Tisztítatlan ivóvíz

 

A Tisztítatlan ivóvíz elszomorító, viszont hogy amit megiszunk sokkal, de sokkal kevesebb gondot fordítunk. Pedig a vízre az éltető vízre nagy gondot kell fordítani.

A tisztítatlan ivóvíz számos betegség kialakulásához vezethet, arra hogy mit iszunk, ugyan úgy oda kell figyelni, mint étkezésünkre.

Tisztítatlan ivóvíz

Tisztítatlan ivóvíz

 

Külön fejezetet érdemelne a tisztítatlan ivóvíz, hiszen testünk több mint 70% át víz alkotja, és egyáltalán nem mindegy, hogy milyen minőségű, mennyire tiszta az a víz, amit szervezetünkbe beviszünk.

 

Az életműködés fenntartásához gondoskodnunk kell arról, hogy szervezet víztartalma nagyjából állandó legyen, a napi veszteséget pl: verejtékezés, vizelet stb. Bőven pótolni kell, ez napi legalább 3l folyadékot jelent.

Izzasztó melegben vagy kemény munka után még sokkal többet, mert verejtékezés fokozott vízvesztéssel jár.

Tisztítatlan ivóvíz

Tisztítatlan ivóvíz

 

Enni való nélkül egész jól elvagyunk akár napokon keresztül, de víz nélkül gyorsan felmondja szervezetünk a szolgálatot.

Fogyókúra alkalmával fokozottan oda kell figyelni a megfelelő mennyiségű tiszta víz bevitelére.

A tisztítatlan ivóvíz rengeteg olyan elemet tartalmazhat, aminek a szűrésére nincs mód, vagy nagyon költséges lenne.

Ilyenek például nitrátok vagy az idegméregnek számító ólom.

A vírusok, baktériumok, nehézfémek és hormonok sem szűrhetők ki a ma alkalmazott eljárásokkal, ezért az ivóvizünket mindenképp érdemes otthon tisztítani.

Tisztítatlan ivóvíz

Tisztítatlan ivóvíz

 

víztisztító berendezések széles skálája lehetővé teszi, hogy ki-ki maga válassza ki számára megfelelőt.

A legmegbízhatóbb berendezés egyike az ozmózissal működő víztisztító, amely többszőrös előszűrés után gyakorlatilag csak a vízmolekulákat engedi át az erre a célra kialakított membránon miközben a kiszűrt szennyeződéseket a membránról a vízsugár folyamatosan eltávolítja.

 A tisztítás eredményeként, egy alacsony ásványi anyag tartalmú, mindenféle élő, és holt szennyeződésektől mentes, jó ízű, frissítő, könnyebben felszívódó, egészségesebb vizet kapunk!

Opcionálisan, a víztisztító berendezéshez rendelhető egy ú.n. visszasózó egység, amely a víz oldott sótartalmát 90-120 mg/l szintre emeli, amely még messze alatta van az ártalmas szintnek, azonban a víznek egy lágyabb kellemes ízt kölcsönöz.
Sajnos az emberek nagy mértékben hozzá járulnak a vizeink szennyezettségéhez és sokan nem is szándékoznak ezen változtatni, a tisztítatlan ivóvízen.

 

 Ha kérdése van, bátran tegye fel, mi megválaszoljuk

 

Vélemény, hozzászólás?